تخم کتان یک دانه گیاهی کارگر است که درون اروپا، آسیا و مدیترانه نمو می کند. همچنین دارای مواد بسیار با ارزشی است که به سلامت بدن و تناسب عضو کمک می نرم. تخم کتان از بیماری های خطرناکی مانند عطارد جلوگیری می کند؛ دارای چربی غیراشباع و امگا۳ است و میزان یدکی فیبر محلول و غیر حل و ویتامین E داخل خود دارد. در به خشکی امدن خواص وافر تخم کتان، فدایی افراد بی آرامی از مضرات آن حرف می زنند. با این احصائیه این تخم گیاهی را مصرف کنیم یا نه؟ در امتداد این مطلب هرآنچه که لازم است درمورد دانه کتان، خواص و مضرات و همچنین میزان و نحوه استفاده آن بدانید را می خوانید. با ما همراه باشید. حتما بخوانید:خواص بذر کتان برای لاغری و پوست؛ نحو استفاده برز کتانخواص بذر چیا بخاطر اشتی قلب، استخوان و لاغریخواص سیاه دانه و عوارض جانبی آن بخاطر سلامتی

از تخم کتان بوسیله قیافه محلول تو آب برای درمان های موضعی، و به صورت خوراکی لمحه کرده، پودر کرده و روغنی مصرف می شود. بیشترین استفاده دانه کتان تو میان بانوان است و آن بی آرامی بخاطر کاهش چربی ناف و تناسب قامت استفاده می شود.

در بذر کتان گلیکوزید سیانوژنیک وجود دارد که ماده ای پیش مرحله ای، برای ایجاد طبیعی یا تولید صنعتی ماده م سمی هیدروژن سیانید (HCN) است. از ۱۰۰ گرم بذر کتان می استعداد ۵۰ میلی گرم هیدروژن سیانید تولید کرد. مواد شیمیایی معده، داخل رخساره کاربرد مقدار معمولی تخم کتان (اگر بوسیله صورت آرد یا کوبیده مصرف شود)، از مسموم شدن انسان جلوگیری می کنند و ضرری متوجه سلامتی انسان نمی شود. مشتعل کردن، پختن و قرمز کردن بذر کتان، گلیکوزید ها را کاملاً خنثی می یواش. در اواخر سال ۲۰۱۶ سازمان دولتی تغذیه سوئد (Livsmedelsverket) نظری خنثی شدن سموم آرد تخم کتان به وسیله گرما را عرشه سوال درگیر و اخطار داده است که درون کاربرد آن پروا شود. سازمان دیگری تا امروز این گفته را تأیید نکرده، ولی برز های نکوبیده کاملاً بی ضرر هستند. دو نوع کلی بذر کتان موجود است که یکی از آن ها برز کتان طلایی و دیگری دانه کتان قهوه ای می باشد. ارج غذایی هردو این تخم کتان ها تقریبا مساوی بوده و هردو حاوی اسید های چربامگا ۳ می باشند. تخم کتان، نمونه م کمی کلسترول و سدیم داشته و در هر ۲۰ گرم آن ۵۴٫۷ کیلوکالری کارمایه موجود است. خواص دارویی تخم کتان تو طب سنتی

دانه های کتان در طب سنتی بوسیله صورت کامل یا کوبیده شده مصارف داخلی و خارجی دارد، از جمله برای تداوی التهاب معده و روده، اختلالات وسیله تنفسی، چشم، عفونت ها، سردرد، آنفلوآنزا، تب، روماتیسم و نقرس. دانه کتان منبعی سرشار از مواد مغذی همچون فیبر، منیزیم، ویتامین B1، اسید چرب آلفا لینولنیک، و امگا ۳ است. تخم کتان منبعی بخاطر چربی سالم، آنتی اکسیدان، و فیبر است. مطالعات اخیر نشان می دهد که این دانه می تواند در کاهش ریسک ابتلا به دیابت، سرطان پروستات، سرطان سینه و بیماری های قلبی نیز مؤثر باشد. تخم کتان به طور مستقیم باعث کم شدن وزن نمی شود، ولی نوشیدن آن با داشتن مواد فیبری باعث می شود مصرف کننده احساس گرسنگی کمتری داشته باشد و غذای کمتری بخورد؛ حالتی که بسیاری مواد غذایی دیگر، از جمله سبزیجات نیز می توانند ایجاد کنند. خود تخم کتان کارمایه زا محسوب می شود و می تواند وزن را بالا ببرد. جوانه تخم کتان خوراکی و با عطر و طعم قدری کندرو است.

داخل مصرف تخم کتان موارد مادون را در نظر داشته باشید: مصرف تخم کتان می تواند عامل زایمان زودرس گردد. مصرف برز کتان به صورت خوراکی درون دوران بارداری، احتمالا مضرر است. کتان می تواند مانند هورمون استروژن ایفا کند. برخی از عرضه دهندگان مراقبت های بهداشتی نگران این نکته هستند که ممکن است به حاملگی آسیب برسانند، گرچه تا به امروز هیچگاه شواهد بالینی قابل اعتماد در مورد اثرات تخم کتان پیاده شدن نتایج حاملگی حیات نداشته است. مصرف بیش از پیمانه تخم های کتان با آب ناکافی می تواند باعث انسداد روده شود. تنگ کردن خون پایین (سقوط ضیق خون): دانه های کتان می توانند فشار خون دیاستولیک را کاهش دهند. از لحاظ نظری، استفاده از برز های روغنی می تواند ضیق خون افرادی که فشارخون پایینی دارد را کاهش دهد. فشار خون پشته (تنگ کردن خون بالا): از محاسبه نظری، استعمال از دانه های روغنی ممکن است جهت افزایش فشار خون در افرادی با تنگ کردن خون بالا شود، که از داروهای کاهش ضیق خون کاربرد می کنند. سطوح بالای تری گلیسیرید: برز های کتان خرد شده ممکن است سطح لطافت گلیسیرید را افزایش دهند. چنانچه سطح تری گلیسیرید شما بسیار از حد فراز باشد، بهتر است از تخم کتان استفاده نکنید. اختلالات خونریزی: دانه کتان ممکن است باعث کند شدن ه شدن خون شود. این دانه باعث افزایش سربزرگی خونریزی در افراد مبتلا به اختلالات خونریزی می شود. بهتر است افرادی که دارای اختلال خونریزی هستند، از آن استعمال نکنند. ترکیبات شیمیایی کتان

از دانه های کتان، بدون حرارت دادن و تنها در اثر فشار، روغنی به دست می آید که روغن کتان نامیده می شود. افزودن بذر برز کتان به رژیم غذایی یومیه سبب افزایش صلح و صفا قلب و سلامت سیستم گوارش می شود، از طرفی برز های تخم کتان سبب کنترل وزن شده و پیشگیری کننده از سرطان نیز می باشند. تحقیقات اخیر حاکی از آن است که دانه های دانه کتان سبب کاهش کلسترول، تثبیت قند خون، جلوگیری از پوکی استخوان، دستیار به کاهش وزن، تقویت سیستم حمایت بدن وپیشگیری از سرطان می شوند. تخم کتان حاوی گوناگون ویتامین ها و مواد معدنی از جمله اکثر ویتامین های گروه B بوده و دارای منیزیم و منگنز نیز می باشد. تخم کتان دارای دو نوع فیبر محلول و نامحلول می باشد. برز کتان دارای چندین نوع آنتی اکسیدان زورمند از جمله لیگنان است. از آن جایی که تخم کتان یک ماده گیاهی است، یکی از بهینه منابع لیگنان ها می باشد. بذر کتان حاوی اسیدهای چرب امگا- ۳ بوده و از این رو نقیض التهاب می باشد. همچنین یکی از منابع غنی گیاهی است که دارای امگا-۳ گیاهی بوسیله اشتهار آلفالینولنیک اسید (ALA) می باشد. بعد از چربی تخم کتان، چربی کانولا زیادترین میزان ALA را ثروتمند است. نحوه و مقیاس مصرف دانه کتان



می توانید تخم های تخم کتان را خریداری کرده و خودتان، آن را در منزل آسیاب نمایید. از آنجا که تخم کتان یک دانه روغنی است، چنانچه تخم کتان آسیاب شده بخرید، ممکن است با بخشیدن زمان اکسیده شود، در حالی که شما می توانید دانه های تخم کتان را بخرید و طی مصرف به مدل نیاز خود، آن را در منزل آسیاب کنید، به شکل پودر درآورید و مصرف کنید. دانه های تخم کتان زیاد از یک سال قابل استعمال هستند. بهتر است پودر تخم کتان را در دمای اتاق محافظت کنید. میزان مصرف تخم کتان برای افراد سالم و بزرگسال که داخل مصرف آن محدودیتی ندارند، یک قاشق سوپ خوری تو روز می باشد. محققان معتقدند، مردانی که درون معرض خطر ابتلا به عطارد پروستات هستند، باید از استفاده دانه کتان اجتناب کنند. برای افراد جوان تر، بیشتر از یک قاشق چای خوری تخم کتان درون روز وعظ نمی شود. از آنجا که بذر کتان فیبر زیادی دارد، بخاطر استفاده از آن در در رژیم غذایی خود از نمونه ناچیز شروع کنید و به تدریج آن را افزودن دهید. یک قاشق سوپ خوری بذر کتان حاوی ۳۶ کیلوکالری و یک قاشق سوپ خوری تخم کتان آسیاب شده حاوی ۵۰ کیلوکالری انرژی است. از آنجا که دانه های برز کتان مزه و طعم سبک و ملایمی دارند، می توانید بوسیله سیاق های مختلفی آن را تو رژیم غذایی یومیه خویشتن وارد و آن را استعمال کنید.

با توجه به تحقیقات علمی انجام شده، مدل دقیق مصرفی دانه کتان برای هر مصیبت بوسیله صورت زیر گزارش شده است: دیابت: باید ۱۰ تا ۶۰ گرم از دانه کتان به صورت روزانه تا ۴۸ هفته مصرف شود. کلسترول بالا: به چند رخ می توان کتان را برای تداوی کلسترول بالا کاربرد کرد. مکمل های حاوی ۱۵تا۴۰ گرم بذر کتان روزانه به مدت یک تا سه ماه استعمال شود. این افراد می توانند نان حاوی ۱۵تا۵۰ گرم برز کتان را به صورت یومیه به مدت سه گانه تا چهارماه کاربرد کنند. و یا ۳۰ گرم از پودر کتان را به مدت ۶ ماه به غذا و نوشیدنی اضافه کنند. ضیق خون فراز: ۳۰ گرم از دانه کتان بینش شده به مواد غذایی مانند شیرینی، کیک، کباب، نان، ماکارونی و بیسکویت و چای اضافه شود و به قیافه روزانه تا ۶ ماه استفاده شود. همچنین کاربرد از پودر کتان بصیرت شده ۲۸-۶۰ گرم روزانه تا ۱۲ ماه مورد استفاده قرار می گیرد. لوپوس: تا ۴۵ گرم کل تخم کتان بوسیله رخساره یومیه تو یک تا سه دوز انشعاب می شود تا یک سال استفاده شود. همچنین، ۳۰ گرم از دانه های کتان بینش شده تو روز به مدت یکسال مصرف می شود. فواید بذر کتان

خواص و فواید درمانی تخم کتان هنوز کاملا شناخته شده حلق و هنوز تحقیقات بیشتری برای آشنایی با همه خواص و فواید آن لازم می باشد. بااین حال بعضی از خواص آن محتوی: کاهش کلسترول خون: دانه کتان می تواند علت کاهش کلسترول خون و همچنین پایین آمدن قند خون گردد. فیبر حل موجود در دانه کتان می تواند جهت کاهش کلسترول گردد و از افزایش پلاک تو خون جلوگیری بطی ء و در نتیجه از تنگ شدن دیواره عروق خونین که می تواند منجر به افزایش ضیق خون و درون نهایت سکته قلبی و حملات قلبی گردد، جلوگیری و پیشگیری نماید. فیبر موجود در تخم کتان همچنین می تواند از تکثیر قند خون در بیماران دیابتی جلوگیری کند. تحقیقات نشان داده که سطح کلسترول خون در مردانی که از تخم کتان در رژیم غذایی گیرایی استفاده کرده اند کاهش یافته است. جلوگیری از پوکی عظم: دانه کتان از پوکی استخوان و انتزاع رفتن لیف استخوانی جلوگیری می نرم. تحقیقاتی که بر روی موش های آزمایشگاهی انجام شد، حاکی از بوسیله تأخیر افتادن انتزاع استخوانی در موش های آزمایشگاهی وجود که با تخم کتان تغذیه شده بودند و این فقره به موجب حیات اسیدهای چرب امگا-۳ موجود در تخم کتان می باشد. کاهش اشتها: بذر کتان برای افرادی که انتظار به کاهش وزن و کنترل وزن دارند م کم ارزش می باشد. خوردن دانه کتان ۳۰ دقیقه قبل از نوشانیدن وعده غذایی علت پر شدن معده و احساس اشباع درون افراد شده و تو نتیجه موجب کنترل اشتها و کم خوری می شود. محافظت دربرابر سرطان: مصرف دانه کتان ممکن است بتواند بوسیله فرد بخاطر مقابله و محافظت از خود در برابر سرطان هایی از جمله سرطان پروستات، سرطان روده بزرگ و سرطان دستیار نماید. به رویت می رسد تخم کتان بتواند در پیشگیری از رشد سلول های سرطانی کمک کرده و همچنین می تواند جلوی ساختن رگهای خونی جدید توسط تومورها را بگیرد. یکی از تحقیقات جدید نشان داده که تخم کتان یک خوراکی ایمن بوده و بوسیله فرد در مقابله با سرطان پروستات دستیار می نماید. پیشگیری از گر گرفتگی: نتایج یکی از تحقیقاتی که درباره بذر کتان انجام شده نشان می دهد که تخم کتان می تواند از گرگرفتگی تو ن یائسه پیشگیری کرده، و همچنین تاثیرات خوبی برروی سلامت عمومی آن ها همچنین داشته باشد. تحقیقات نشان می دهد که روزانه ۴۰ گرم دانه کتان مانند درمان هورمونی برای گشایش گرگرفتگی و عرق کردن های شب هنگام کارگر بوده و همچنین برای بهبود یبوست نیز مفید است. بهبود قندخون: تحقیقات مدال می دهند، مصرف روزانه تخم کتان به مردان و ن چاق که داخل مرحله پیش از دیابت هستند برای پایین آوردن قند خون دستیار می نرم. بهبود عملکرد کلیه: تخم کتان درون افراد مبتلا به بیماری لوپو،س باعث بهبود عملکرد کلیه ها می شود. با این حال درصورتی که مشغول به بلای ناگهانی لوپوس هستید، قبل از استفاده دانه کتان با پزشک تان م نمایید. کاهش نفخ: برز کتان دارای میزان اضافی فیبر محلول و نامحلول است که به خوبی می تواند، به هضم خوردنی در معده دستیار کند، پیله شکم را از بین ببرد، دریا را ریشه کن کند و اضافه حد شکم ناشی از یبوست و… را از بین ببرد. برای این که از این اثر دانه کتان نصیب مند شوید، تخم کتان را پودر کرده و در نمک پاش بریزید و در هر مرحله استعمال غذا از آن استفاده کنید. تخم کتان بیشتر درون ماست، شیر و سالاد مورد استفاده قرار می گیرد. تمیز کردن معده: با خواصی که تخم کتان دارد، می توان به خوبی از آن بخاطر تمیز کردن معده و مایه گوارش استفاده کرد. زمانی که با استعمال تخم کتان معده و مایه گوارش را تمیز می کنید، توده های اضافی از بین می روانی و موجب کوچک شدن شکم می شوند. بنابراین اگر عاطفه می کنید اسقاء کردن داروها، بازی و کنترل چربی و کالری های دریافتی اثری داخل کوچک کردن ناف نداشته اند این گونه را غم تجربه کنید. آب کردن روغن ها: دانه کتان دارای نمونه یدکی چربی غیر اشتباع است که نسبت به چربی های مضر بسیار مفیدند و سبب کاهش روغن و افزایش سوزاندن چربی در بدن می شوند. بدین طریق قدرت زیادی درون سوخت و ساز چربی ها ابداع می کند. پس اگر دارای رژیم کاهش روغن شکم هستید می توانید از بذر کتان برای حذف چربی ها و افزایش سوخت و ساز استفاده کنید. عوارض جانبی و تداخلات دانه کتان عوارض جانبی

بوسیله دید می رسد که، مقادیر کم قیمت و نرمال تخم کتان و روغن بذر کتان بی خطر می باشد. تخم کتان (خیر روغن آن) حاوی فیبرهای محلول است. مصرف دانه کتان ممکن است باعث اسهال، گرفتگی، باد و دمل شکم شود. تداخلات

اگر هر نوع دوا و یا مکملی را به طور منظم مصرف می کنید، قبل از شروع به مصرف تخم کتان با پزشک تان م نمایید. تخم کتان امکان پذیر است با بعضی از داروهای مسکن، داروهای رقیق کننده خون، داروهای فشارخون، کلسترول خون، داروهای هورمونی و داروهای دیابت تداخل داشته باشد. نیز بذر کتان را در به خشکی امدن خمیرمایه رسم جان و خواه سنبل الطیب با احتیاط استعمال نمایید.

از طرفی افرادی که دستخوش بیماری هایی مانند اندومتریوز، تخمدان پلی کیستیک و فیبرویید می باشند، همچنین باید از مصرف بذر کتان اجتناب نمایند. محققان بیان می دارند مردانی که در معرض خطر ابتلا به سرطان پروستات می باشند، باید از مصرف دانه کتان اجتناب نمایند. نحوه مصرف بذر کتان، دانه، پودر خواه روغن کتان؟

از آن جا که پودر کرده تخم کتان داری ۵۰ کیلو کالری است و تخم کتان پودر نکرده دارای ۳۶ کیلو کالری است، بهتر است که تا می توانید از پودر کردن آن جلوگیری کنید و به طور دم کرده آن را استفاده کنید، اما اگر فعالیت بدنی نیکی دارید، می توانید از پودر تخم کتان استفاده کنید. از روغن کتان فقط بخاطر استعمال پهلو روی خوردنی و به دور از دما استفاده کنید، چرا که روغن کتان یکی از چربی هایی است که نوک تیز اکسایش می شود و اگر بسوزد انگیزه ضررهایی بخاطر بدن می شود، که کار سلول ها را مختل می کند. در ادامه بخوانید: کینوا چیست؛ ۱۰ فایده این خوراکی سرشار از پروتئین

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها